Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

BESTILL TIME

Chill Spa ønsker deg velkommen til vår salong og dagspa. Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger innen hud- og kroppspleie.Les mere

GAVEKORT

Gi bort en velværeopplevelse til noen du synes fortjener det aller beste. Gavekort kan både benyttes til behandlinger og kjøp av produkter.Les mere

BESTILLE PRODUKTER?

Hos oss får du profesjonelle produktserier, både økologiske, planteteknologiske og cosmeceuticals. Produktene er garanter orginalprodukter med ingredienser godkjent i Norge. Ønsker du å få produkter sendt direkte til din postkasse? Kontakt oss!

Les mere

Om oss

Kom!

 

Velvære er ikke langt unna - vi holder til sentralt i Oslo, på Alexander Kiellands plass.Hit går buss 21, 34 og 54, og det finnes parkeringshus i området om du kommer i bil.

 

Husk!

 

Send en mail til en av oss om det er noe du lurer på, så tar vi kontakt så raskt som mulig.For timebestilling kan du gjerne benytte deg av vår nettbooking. Husk bare at avbestilling må skje senest 24 timer før, og at avbestilt time blir belastet i sin helhet. Første gang du kommer, ønsker vi at du fyller ut et konfidensielt helseskjema, så kom fem minutter før avtalt tid.

 

Og du: Gled deg!

 

 

10% studentrabatt

 

 

 

 

Gøril Rønås

Eier og faglig leder
Hud- og spaterapeut og linergist

Autorisert fotpleier
Medlem NHF

goril@chillspa.no

Hanne Arnesveen

Eier og daglig leder
Hud- og spaterapeut, fotterapeut og linergist
Medlem NFF

hanne@chillspa.no

Marylynn Matibag Grabo

Hud- og spaterapeut

Line Kopperud

Hud- og spaterapeut

 

* Ute i fødselspermisjon.

   

 

 

Tanja Helen Kvitnes

Fagutdannet negltekniker