Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

BESTILL TIME

Chill Spa ønsker deg velkommen til vår salong og dagspa. Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger innen hud- og kroppspleie.Les mere

GAVEKORT

Gi bort en velværeopplevelse til noen du synes fortjener det aller beste. Gavekort kan både benyttes til behandlinger og kjøp av produkter.Les mere

NETTBUTIKK

Hos oss får du profesjonelle produktserier, både økologiske, planteteknologiske og cosmeceuticals. Produktene er garanter orginalprodukter med ingredienser godkjent i Norge.

Les mere

Hudpleie

Chill Spa kan hud! Vi tilbyr profesjonell hudpleie med ulike behandlinger, for å kunne tilby deg nettopp det din hud har behov for. Vi benytter kun profesjonelle produktserier, både økologiske, planteteknologiske og cosmeceuticals. Dette innebærer at vi kan tilby hudscan, behandlinger med og uten apparater, kjemiske peelinger og serienes egne signaturbehandlinger. Oppskriften til balansert og frisk hud er et skreddersydd program, både hjemme og i salong.


 • Damp og utklemming (15min)

  250,00 kr

  Denne behandlingen er KUN en tilleggsbehandling til Elemis behandlingene, og kan kun bookes sammen med en Elemis hudpleie!

  Book nå
 • Elemis Biotec behandling m/apparat (30min)

  800,00 kr

  Ansiktsbehandling med Biotec apparat fra Elemis, hvor vi benytter 2 av 5 teknologier til ditt behov. Super som en introduksjonsbehandling til Elemis' produkter og behandlinger, som en kort "lunsjbehandling" eller som enkeltbehandling ved kur (som en del av en serie på flere behandlinger). Her velger terapeuten mellom ultralyd (dyprens), galvanisk fuktinnslusning, lift med mikrostrøm, oksygen innslusning eller LED lysterapi, tilpasset din hudtype og hudtilstand. Perfekt før man legger make-up!

  Book nå
 • Elemis Biotec behandling m/apparat (60min)

  1.600,00 kr

  Ansiktsbehandling med Biotec apparat fra Elemis, hvor vi benytter 3-4 teknologier til ditt behov. Behandlingen tar deg gjennom alle elementer i en hudpleie som rens, hudanalyse, peeling, dyprens med ultralyd, massasje (av ansikt, skuldre/nakke, hodebunn eller kjeve), galvanisk fuktinnslusning, lift med mikrostrøm, oksygen innslusning eller LED lysterapi, tilpasset din hudtype og hudtilstand. Anbefales hver 4-6 uke.

  Book nå
 • Elemis Biotec behandling m/apparat (90min)

  1.950,00 kr

  Ansiktsbehandling med Biotec apparat fra Elemis, hvor vi benytter 4-5 teknologier til ditt behov. Behandlingen tar deg gjennom alle elementer i en hudpleie som rens, hudanalyse, peeling, dyprens med ultralyd, flere typer massasje (ansikt, skuldre/nakke, hodebunn eller kjeve), galvanisk fuktinnslusning, lift med mikrostrøm, oksygen innslusning eller LED lysterapi, tilpasset din hudtype og hudtilstand. Anbefales hver 4-6 uke.

  Book nå
 • Elemis Pro Collagen (60min)

  1.450,00 kr

  Elemis signaturbehandling som virker oppstrammende og motvirker aldring. Fokus på økt spenst og fuktighet. Behandlingen består av rens, massasje, peeling og maske. Behandlingen kan kombineres med damp og utklemming, men dette må bookes i tillegg!

  Book nå
 • Elemis Pro Definition (60min)

  1.450,00 kr

  Elemis signaturbehandling som bedrer volum og spenst i huden. Fokus på oppstramming av hals, kjeve og ansikt. Behandlingen består av rens, peeling, massasje og maske. Behandlingen kan kombineres med damp og utklemming, men dette må bookes i tillegg!

  Book nå
 • Elemis Resurfacing Peel Dynamic (60min)

  1.200,00 kr

  En hudfornyende og eksfolierende behandling. Fokus på glød, forbedre ujevn hudtone og pigmentering. Behandlingen består av rens, peeling, massasje og maske. Behandlingen kan kombineres med damp og utklemming, men dette må bookes i tillegg!

  Book nå
 • Elizabeth Arden PRO 50%/Elixir Mandel, Retinext (20min)

  800,00 kr

  Rens, pensling og avsluttende produkt.

  Book nå
 • Skinboost peel og accura

  950,00 kr

  Book nå