Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

BESTILL TIME

Chill Spa ønsker deg velkommen til vår salong og dagspa. Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger innen hud- og kroppspleie.Les mere

GAVEKORT

Gi bort en velværeopplevelse til noen du synes fortjener det aller beste. Gavekort kan både benyttes til behandlinger og kjøp av produkter.Les mere

NETTBUTIKK

Hos oss får du profesjonelle produktserier, både økologiske, planteteknologiske og cosmeceuticals. Produktene er garanter orginalprodukter med ingredienser godkjent i Norge.

Les mere

Hudpleie

Chill Spa kan hud! Vi tilbyr profesjonell hudpleie med ulike behandlinger, for å kunne tilby deg nettopp det din hud har behov for. Vi benytter kun profesjonelle produktserier, både økologiske, planteteknologiske og cosmeceuticals. Dette innebærer at vi kan tilby hudscan, behandlinger med og uten apparater, kjemiske peelinger og serienes egne signaturbehandlinger. Oppskriften til balansert og frisk hud er et skreddersydd program, både hjemme og i salong.


 • Krystallslip/diamantslip (30min)

  700,00 kr

  Inkluderer rens, slip, maske og avsluttende produkt.

  Book nå
 • Ansiktsbehandling m/krystallslip/diamantslip (75min)

  1.350,00 kr

  Inkluderer rens, hudanalyse, slip, utklemming, maske, massasje av ansikt, nakke og skuldre, avsluttende produkt, produktveiledning og anbefaling salongbehandlinger.

  Book nå
 • Meso Vytal (45min)

  950,00 kr

  Hudforyngende behandling. Små nåler av plast perforerer huden varsomt, for å optimalisere innslusning av aktive ingredienser. Øker kollagen og elastin produksjonen i huden, som gir en sunnere og friskere hud. Denne behandlingen tas helst som kur, for å oppnå best resultat.

  Book nå
 • Carita øyebehandling (45min)

  950,00 kr

  Inkluderer rens, renovateur signatur peeling, fuktinnslusning med mikrostrøm og lifting med muskelstimulerende strøm rundt øyepartiet, utføres med Caritas unike apparat. Behandlingen avsluttes med øyepatch maske og avsluttende produkter.

  Book nå
 • Carita Express ansiktsbehandling (45min)

  950,00 kr

  Inkluderer rens, Renovateur signatur peeling (utføres med en drenerende massasje), avslappende ansiktsmassasje, dyptvirkende spesialmaske, skulder- og nakke massasje og avsluttende produkt.

  Book nå
 • Carita Cinetic ansiktsbehandling (90min)

  1.850,00 kr

  Inkluderer rens, Renovateur signatur peeling (utføres med en drenerende massasje), dyprens med Carita apparat (for en skånsom fjerning av døde hudceller), dyptvirkende maske etter hudtilstand og alder (utføres med en avslappende ansikt- og nakkemassasje) og fuktinnslusning med galvanisk strøm (for en dypere penetrasjon av aktive ingredienser og korrigering av hudtilstand/alderingstegn). Behandlingen avlsuttes med en gjennomgang av anbefalt hjemmeprogram, som skreddersys dine behov av våre sertifiserte Carita terapeuter.

  Book nå
 • Carita Cinetic Lift Expert ansiktsbehandling (105min)

  2.250,00 kr

  Inkluderer rens, Renovateur signatur peeling (utføres med en drenerende massasje), dyprens med Carita apparat (for en skånsom fjerning av døde hudceller), dyptvirkende maske etter hudtilstand og alder (utføres med en avslappende ansikt- og nakkemassasje) og fuktinnslusning med galvanisk strøm (for en dypere penetrasjon av aktive ingredienser og korrigering av hudtilstand/alderingstegn). I tillegg benyttes strøm for muskelstimulering, og produkter mer spesifikt rettet mot alderingstegn. Lift behandlingen vil være mer effektiv på linjer, rynker og slapp hud, i tillegg til den fuktighetsgivende effekten. Behandlingen avlsuttes med en gjennomgang av anbefalt hjemmeprogram, som skreddersys dine behov av våre sertifiserte Carita terapeuter.

  Book nå
 • Voya Get Glowing ansiktsbehandling (55min)

  990,00 kr

  Inkluderer rens, hudanalyse, peeling, ansiktsmassasje, algebasert krem maske etterfulgt av kalde, levende alger og produktveiledning.

  Book nå
 • Voya's økologiske ansiktsbehandling m/alger (75min)

  1.350,00 kr

  Inkluderer rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, ansiktsmassasje, algebasert spesialmaske etterfulgt av varme, levende alger og produktveiledning.

  Book nå
 • Accura innslusning (30min)

  600,00 kr

  Behandlingen består av rens, Accura fuktinnslusning og avsluttende produkt.

  Book nå