Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

BESTILL TIME

Chill Spa ønsker deg velkommen til vår salong og dagspa. Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger innen hud- og kroppspleie.Les mere

GAVEKORT

Gi bort en velværeopplevelse til noen du synes fortjener det aller beste. Gavekort kan både benyttes til behandlinger og kjøp av produkter.Les mere

BESTILLE PRODUKTER?

Hos oss får du profesjonelle produktserier, både økologiske, planteteknologiske og cosmeceuticals. Produktene er garanter orginalprodukter med ingredienser godkjent i Norge. Ønsker du å få produkter sendt direkte til din postkasse? Kontakt oss!

Les mere

Fotterapi


 • Neglesopp behandling, pr. ekstra negl

  350,00 kr

  Oppfølgning av påbegynt behandling av neglesopp. Pris er pr. negl.

  Book nå
 • Fotterapi (60min)

  895,00 kr

  Book nå
 • Fotterapi m/massasje (75min)

  1.100,00 kr

  Book nå
 • Neglesopp behandling, pr. negl

  550,00 kr

  Etter konsultasjon og avdekking av positivt resultat med test av negl, slipes neglen ned. Vi utfører Fungi Check. Deretter hjemmebehandling med Urea krem 40% 2 ganger daglig i 1 uke. Infiserte negler behandles deretter med en patentert gel i kombinasjon med LED lys. Behandlingen gjentas 1-2 ganger pr. uke.

  Avhengig av hvor hardt negl er angrepet, anbefales mellom 3-8 behandlinger, så her 4. uke. Etter at negl er friskmeldt, anbefales vedlikehold 1-2 ganger pr. år.

  Book nå
 • PACT MED Sår/Betennelse

  550,00 kr

  Behandling av sår og betennelse med PACT sårgel og LED lys. Kombinasjonen av gel og LED lys, reduserer og fjerner sår og betennelse i hud.

  Book nå